Ozonoterapie

IMG_7334

OZONOTERAPIA reduce pana la disparitie inflamatia.

Indicata in:

 1. Afectiuni artro-reumatice:- hernia de disc cervicala si lombosacrala  - artroza cervicala  - dureri cervicale – lombosciatica - gonartroza (artroza genunchiului) - periartrita scapulo-humerala acuta si cronica - patologie traumatica.

 2. Afectiuni vasculare si neurologice: - ulcere necrotice, vasculare, diabetice si posturale cu dubla actiune ,antiseptica si cicatrizanta.
- arteriopatie obliteranta - vasculopatie diabetica - retinopatie diabetica - cardiopatie ischemica

- alterarea microcirculatiei: imbatranire prematura, disfunctionalitati de erectie,astenie psiho-fizica,depresie, hemoriozi

- Boala Parkinson - Dementa Alzheimer - Scleroza multipla

 3. Imunodepresie si patologie infectioasa: - hepatite virale acute si cronice - infectii virale, bacteriene, micotice, herpes zoster.


Ambelor proceduri li se alatura FIZIOTERAPIA pe care ti-o recomandam ca proces premergator sau concomitent si cu care iti stam la dispozitie in cadrul cabinetului .

Deasemeni, tot ca facand parte din terapia durerii, INFILTRATIILE cu COLAGEN si SUBSTANTE VASCOELASTICE pentru mobilitate articulara pe care ti le propunem, vor fi un beneficiu si o solutie la problemele tale. Medicul recomandă o combinaţie de terapii, personalizată, ţinând seama de toate suferinţele fizice şi psihice ale bolnavului.